Bezig met laden...Huid Kliniek Hilversum

Over ons

)

K E R N W A A R D E S


Onze missie

Onze belangrijkste missie is het leveren van een passende, effectieve oplossing bij diverse huidproblemen en het aanbieden van de nieuwste technologieën op het gebied van huidverbetering.


Onze filosofie

In al onze behandelingen hanteren wij een werkwijze waarin aandacht voor de mens, rust en ontspanning centraal staan.


Onze kwaliteit

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten. Al onze therapeuten zijn hoog opgeleid, allround vakkundig en staan voor u klaar.


Een veilige omgeving

Alle behandelingen worden gegeven in een steriele, maar rustgevende omgeving. Wij werken volgens ons wellbeing concept, speciaal ontworpen om zowel lichaam als geest te ontspannen.


Het wellbeing concept

Huid Kliniek Hilversum werkt geheel volgens het zelfontwikkelde wellbeing concept. Dit concept is ontstaan vanuit ons streven excellente zorg te kunnen bieden aan al onze cliënten.


Maatwerk

Omdat we vele faciliteiten, kennis en behandelingen onder één dak hebben kunnen wij maatwerk leveren. Kwalitatieve paramedische zorg waarbij uw totale welzijn centraal staat, met aandacht voor uw wensen.


)

T E A MPermanente make-up specialist/master

Carolien


Vanuit mijn passie voor het beauty vak en persoonlijk contact met mensen ben ik dit bedrijf zo’n 18 jaar geleden gestart. Na al die jaren hebben we ontzettend veel geleerd over de huid, behandelingen en haalbare resultaten. Met alle groei kwamen ook steeds meer disciplines in huis en de uitbreiding naar (para)medische behandelingen in onze eigen kliniek. We hebben een fantastisch team van professionals die dagelijks ons zelfontwikkelde wellbeing concept aan alle cliënten uitdragen. Het warme, persoonlijke contact is ons kenmerk geworden en daar ben ik best een beetje trots op. Ik ben daarbij ook dankbaar dat ik na zoveel jaren nog steeds van mijn passie mijn werk kan maken.Huidtherapeut

Annemiek


Ik ben werkzaam als huidtherapeut en doe paramedische en cosmetische behandelingen bij de Huid Kliniek Hilversum. Ik haal veel voldoening uit mijn beroep omdat ik werkelijk een verschil kan maken voor mensen. In mijn werk ben ik warm, open en betrokken. Huidtherapie is een boeiend en groeiend vak waar ik veel mogelijkheden in zie om me te blijven ontwikkelen, als therapeut en als mens.Schoonheidsspecialist / pedicure

Selma


Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste en heb alweer zo’n 10 jaar ervaring in schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure.


YOUR-SENROYAL-logo-wit

maandag 11:00 – 21:30
dinsdag 09:30 – 21:30
woensdag 12:00 – 21:30
donderdag 09:30 – 21:30
vrijdag 09:30 – 17:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag 09:30 – 17:00