Carolien Yoursenroyal

Carolien

Alweer 20 jaar geleden ben ik vanuit mijn passie voor verzorging Artistique Beauty gestart. Door de jaren heen hebben we daar we ervaringen en technieken van sport, prive sauna en huidkliniek aan toegevoegd om uiteindelijk tot het summum te komen.  We werken in een branche waarin continue alles in beweging is door ontwikkelingen, het is mooi dat weer door te geven aan onze gasten. We hebben een fantastisch team van professionals die dagelijks ons Sen-moment concept meenemen in al hun behandelingen. Service, warmte, persoonlijk contact. Het is een van onze kenmerken geworden en daar ben ik best trots op. Daarbij ben ik ook dankbaar dat ik nog steeds vanuit mijn passie kan werken, en genieten!

Ramona Yoursenroyal

Ramona

Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure en ik heb inmiddels zo’n 15 jaar ervaring. Het fijnste aan mijn beroep is dat je luistert naar de behoefte van je cliënt en daar een behandeling op af kan stemmen en iemand heerlijk kunt verwennen. Ik haal daar nog steeds voldoening uit en veel plezier!

Saskia

Met alweer 30 jaar winkel ervaring ontvang ik vriendelijk en gastvrij onze gasten. Het wellbeing concept draag ik dan ook een warm hart toe. Ik sta vooraan waar het gaat om nieuwtjes over beauty, make-up en kapsels. Hoe kan het ook anders met mijn twee volwassen dochters waarvan de ene kapster en de andere als visagiste.

Selma Yoursenroyal

Selma

Sinds 2015 ben ik een vast gezicht bij Your Senroyal nog elke dag ga ik met veel passie en plezier naar mijn werk om iedere cliënt een goed gevoel en een glimlach te bezorgen door middel van mijn behandelingen.
Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste/pedicure nu 12 jaar later ben ik veel verder ontwikkeld in deze mooie branche.

Astrid Yoursenroyal

Astrid

Na mijn laatste stage van de opleiding tot schoonheidsspecialiste is mijn interesse voor huidverbetering sterk gegroeid. Ik besloot toen om de HBO studie tot huidtherapeut te beginnen. Sinds de zomer van 2020 ben ik gediplomeerd huidtherapeut. Niet alleen is de huid ons grootste orgaan, maar het weerspiegelt ook de gezondheid van de mens.Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij de Huid Kliniek Hilversum en Your Senroyal.
Het mooie aan mijn werk vind ik het persoonlijk contact met de cliënten en het resultaat dat wij iedere keer weer mogen behalen. Daarnaast vind ik de afwisseling in mijn werk erg prettig. Zo kan ik oedeempatiënten behandelen, kleine huidoneffenheden verwijderen, maar ook een heerlijk Senmoment verzorgen.