Carolien Yoursenroyal

Carolien

Alweer 21 jaar geleden ben ik vanuit mijn passie voor verzorging Artistique Beauty gestart. Door de jaren heen hebben we de ervaringen en technieken van sport, prive sauna en huidkliniek aan toegevoegd om uiteindelijk tot het summum te kunnen komen.  We werken in een branche waarin continue alles in beweging is door ontwikkelingen, het is mooi dat weer door te geven aan onze gasten. We hebben een fantastisch team van professionals die dagelijks ons Sen-moment concept meenemen in al hun behandelingen. Service, warmte, persoonlijk contact. Het is een van onze kenmerken geworden en daar ben ik best trots op. Daarbij ben ik ook dankbaar dat ik nog steeds vanuit mijn passie kan werken, en genieten!

Saskia

Met alweer 32 jaar winkel ervaring ontvang ik vriendelijk en gastvrij onze gasten. Het wellbeing concept draag ik dan ook een warm hart toe. Vanuit mijn privé situatie sta ik vooraan waar het gaat om nieuwtjes over beauty, make-up en kapsels. Hoe kan het ook anders met mijn twee volwassen dochters waarvan de ene kapster en de andere als visagiste.

Astrid Yoursenroyal

Astrid

Na mijn laatste stage van de opleiding tot schoonheidsspecialiste is mijn interesse voor huidverbetering sterk gegroeid. Ik besloot toen om de HBO studie tot huidtherapeut te beginnen. Niet alleen is de huid ons grootste orgaan, maar het weerspiegelt ook de gezondheid van de mens. Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij de Huid Kliniek Hilversum en Your Senroyal. Het mooie aan mijn werk vind ik het persoonlijk contact met de cliënten/gasten en het resultaat dat wij iedere keer weer mogen behalen. Daarnaast vind ik de afwisseling in mijn werk erg prettig. Zo kan ik oedeempatiënten een betere levenskwaliteit bezorgen, maar ook een heerlijk Sen-moment verzorgen.