Carolien

Alweer 20 jaar geleden ben ik vanuit mijn passie voor verzorging Artistique Beauty gestart. Door de jaren heen hebben we daar we ervaringen en technieken van sport, prive sauna en huidkliniek aan toegevoegd om uiteindelijk tot het summum te komen.  We werken in een branche waarin continue alles in beweging is door ontwikkelingen, het is mooi dat weer door te geven aan onze gasten. We hebben een fantastisch team van professionals die dagelijks ons Sen-moment concept meenemen in al hun behandelingen. Service, warmte, persoonlijk contact. Het is een van onze kenmerken geworden en daar ben ik best trots op. Daarbij ben ik ook dankbaar dat ik nog steeds vanuit mijn passie kan werken, en genieten!

Ramona Yoursenroyal

Ramona

Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure en ik heb inmiddels zo’n 15 jaar ervaring. Het fijnste aan mijn beroep is dat je luistert naar de behoefte van je cliënt en daar een behandeling op af kan stemmen en iemand heerlijk kunt verwennen. Ik haal daar nog steeds voldoening uit en veel plezier!

Saskia

Met alweer 30 jaar winkel ervaring ontvang ik vriendelijk en gastvrij onze gasten. Het wellbeing concept draag ik dan ook een warm hart toe. Ik sta vooraan waar het gaat om nieuwtjes over beauty, make-up en kapsels. Hoe kan het ook anders met mijn twee volwassen dochters waarvan de ene kapster en de andere als visagiste.

Selma Yoursenroyal

Selma

Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste en heb alweer zo’n 10 jaar ervaring in schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure.

Astrid Yoursenroyal

Astrid

Meet Astrid huidtherapeut