Bezig met laden...

)

K E R N W A A R D E S


Onze missie

Onze belangrijkste missie is het leveren van een passende, effectieve oplossing bij diverse huidproblemen en het aanbieden van de nieuwste technologieën op het gebied van huidverbetering.


Onze filosofie

In al onze behandelingen hanteren wij een werkwijze waarin aandacht voor de mens, rust en ontspanning centraal staan.


Onze kwaliteit

Wij werken met gediplomeerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten onder eigen verantwoording. Onze cosmetisch arts is zelfstandig. Wij als team conformeren ons aan het Kwaliteitsregister Paramedici en Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.


Een veilige omgeving

Alle behandelingen worden gegeven in een rustgevende omgeving. Wij werken volgens ons Sen-moment concept, speciaal ontworpen om zowel lichaam als geest te ontspannen. Al onze ruimte zijn uitgevoerd met directe ventilatie van buiten af om een AIROSOL verspreiding te minimaliseren bij een COVID-19 besmetting. Al onze behandelaars dragen standaard mondbescherming. Onze contact ruimtes worden meerder keren per dag gereinigd met alcohol.


Het Sen-moment concept

Your Senroyal werkt geheel volgens het zelfontwikkelde Sen-moment concept. Dit concept is ontstaan vanuit ons streven excellente verzorging van het lichaam en geest aan te kunnen bieden aan onze gasten


Maatwerk

Omdat we vele faciliteiten, kennis en behandelingen onder één dak hebben kunnen wij maatwerk leveren. Kwalitatieve paramedische zorg waarbij uw totale welzijn centraal staat, met aandacht voor uw wensen.


YOUR-SENROYAL-logo-wit

maandag 11:00 – 21:30
dinsdag 09:30 – 21:30
woensdag 12:00 – 21:30
donderdag 09:30 – 21:30
vrijdag 09:30 – 17:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag 09:30 – 17:00